۵ نتیجه برای بهزادفر
دکتر مهدی مهدویان، دکتر ندا بهزادفر،
دوره ۸، شماره ۴ - ( زمستان ۱۳۹۸ )
چکیده
سیستمهای تبدیل انرژی باد (WECS) برای تبدیل انرژی حرکت باد به انرژی مکانیکی طراحی شدهاند که انرژی لازم برای ژنراتورها را جهت تولید انرژی الکتریکی تامین میکنند. سیستم تبدیل انرژی بادی از چهار قسمت شامل توربینهای بادی، ژنراتورها، سیستم کنترل و دستگاههای اتصال تشکیل شده که در این مقاله مروری کلی بر هر کدام از قسمتها انجام شده است. ابتدا ساختار WECS بیان میشود. سپس انواع توربینهای بادی همراه با توان تولیدی و نواحی عملکرد آن بیان شده است. سپس انواع ژنراتورهای القایی و کاربرد آنها در WECS اشاره شده است.
دکتر مهناز هاشمی، دکتر ندا بهزادفر، دکتر مجید دهقانی،
دوره ۹، شماره ۱ - ( بهار ۱۳۹۹ )
چکیده
ساده ترین مدل از سیستم های تشدید مکانیکی، سیستم دو جرمی است که نوسانات یک مانع اصلی در برابر افزایش عملکرد مطلوب سیستم است. عملکرد پیچشی یک پدیده غیرخطی است و مدل خطی و ریاضی یک سیستم ابزار مناسبی جهت بررسی و تشخیص و طراحی در برابر این پدیده است. در این مقاله رفتار دینامیکی سیستم نوسانی دو جرمی با کنترل کننده PID برای کنترل کننده کوپل با استفاده از آنالیز مقادیر ویژه برای سیستم تشدید دو جرمی بررسی و شبیه سازی شده است. برای طراحی کنترل کننده معادلات توصیف کننده سیستم در فضای حالت و مدل ریاضی سیستم دو جرمی براساس توابع انتقال بیان می شود. نتایج شبیه سازی برای حلقه بسته و حلقه باز سیستم نشان داده شده و تاثیر تغییر شاخص پایداری در روش دیاگرام ضرایب (CDM) بر پایداری سیستم را نشان می دهد.
مریم ایزدپناهی، دکتر محمدرضا یوسفی، دکتر ندا بهزادفر،
دوره ۹، شماره ۳ - ( پاییز ۱۳۹۹ )
چکیده
واسط مغز و رایانه در دهه اخیر سیر علمی، به شکل فزآیندهای مورد توجه قرار گرفته است و برگزاری چند دوره مسابقات بین المللی و چالشهای علمی در سطح جهان شاهد این مدعاست. در این مقاله، یک الگوریتم شش مرحلهای در طبقه بندی تصورات حرکات اندام مورد استفاده قرار گرفته است. در گام اول مجموعه ۲۸۸ داده الکتروانسفالوگرام از پایگاه دادهی مسابقات BCI سال ۲۰۰۵ جمعآوری شد. در گام دوم با استفاده از فیلتر بانک تبدیل موجک کاهش نویز دادهها صورت گرفت. در گام سوم، ریتم میو و بتای سیگنال در ناحیهی سنترال با استفاده از یک نمایش حوزهی زمان فرکانس تبدیل موجک استحصال شد. در گام چهارم، مجموعهای از ویژگیهای زمانی، فرکانسی و غیرخطی از هر زیر باند استخراج شد و در گام پنجم فضای ویژگی از با استفاده آنالیز مولفههای اصلی کاهش یافت. در گام ششم مجموعه ویژگیها به عنوان ورودی دو طبقهبندی کننده نزدیکترین همسایه، ماشین بردار پشتیبان و درخت تصمیم درنظر گرفته شد. تمامی شبیهسازیها تحت نرم افزار متلب اجرا و پیادهسازی گردیده است. نتایج نشان می دهد که طبقهبند ماشین بردار پشتیبان با کرنل غیرخطی و طبقهبندی کننده نزدیکترین همسایه بازدهی بالاتر از ۸۰ درصد را به همراه دارد.
خانم پریسا صالحی، دکتر ندا بهزادفر، دکتر همایون مهدوی نسب،
دوره ۹، شماره ۴ - ( زمستان ۱۳۹۹ )
چکیده
پس از کشف اشعه ایکس با استفاده روزافزون از سیستمهای تصویربرداری دیجیتال، پردازش تصاویر پزشکی اهمیت بیشتری پیدا کرده است. پردازش تصاویر پزشکی به متخصصان در زمینه تشخیص بیماریها کمک شایانی می کند. علاوه بر روشهای اصلی دیجیتالی مانند توموگرافی کامپیوتری (CT) یا تصویربرداری رزونانسی مغناطیسی (MRI) در حال حاضر روشهای تصویربرداری آنالوگ مانند آندوسکوپی یا رادیوگرافی اکنون به سنسورهای دیجیتالی مجهز شده اند. با پردازش تصاویر با استفاده از روشهای مختلف میتوان رویه اعمال شده در بیماران را بهبود بخشد. الگوریتمها نقش اصلی را در فیلتر کردن نویزها، بخشبندی، استخراج و طبقه بندی خصوصیات دارند که باعث تشخیص بیماریها می شود. نرمافزار متلب و جعبه ابزار پردازش تصویر طیف گسترده ای از توابع پیشرفته پردازش تصویر و ابزارهای تعاملی را برای بهبود و تجزیه و تحلیل تصاویر دیجیتال فراهم می کند. در این مقاله با استفاده از چند الگوریتم طراحی شده در متلب، کیفیت تصاویر را بررسی می شوند و الگوریتم مناسبتر انتخاب می گردد.
دکتر مهدی ریاحی نسب، دکتر مجید معظمی، دکتر سیدمحمدعلی زنجانی، دکتر ندا بهزادفر، دکتر اکبر گلسرخی اصفهانی،
دوره ۱۳، شماره ۱ - ( بهار ۱۴۰۳ )
چکیده
نوسانات توان الکتریکی در سیستم قدرت زمانی اتفاق میافتد که تعادل بین تقاضای توان مصرفی و توان تولیدی در یک دوره زمانی وجود نداشته باشد. فرکانس تقریباً باید در همه نقاط سیستم قدرت ثابت باشد. از سیستم کنترل فرکانس بار (کنترل سطح دوم) برای حفظ فرکانس در مقادیر نامی یا نزدیک به آن استفاده میشود. هدف از کنترل توان اکتیو، حداقل کردن تغییرات فرکانس برای رسیدن به پایداری سیستم قدرت تا حد قابل قبول است. در این مقاله هدف مطالعه و شبیهسازی سیستم کنترل فرکانس بار در سیستم قدرت با نیروگاه توربین گازی است. فرکانس به پارامترهای سیستم قدرت بستگی دارد و تفییرات در پارامترها باعث ایجاد انحراف جزئی در فرکانس سیستم میشود. نتایج شبیهسازی در حوزه زمان با استفاده از نرمافزار متلب تعیین شده است. مٌدهای سیستم به ازای پارامترهای مختلف سیستم بررسی شده و تاثیر تغییرات پارامترها بر پایداری سیستم قدرت نشان داده شده است.