[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
..
..
آمار نشریه
مقالات منتشر شده: 241
نرخ پذیرش: 84.1
نرخ رد: 15.9
میانگین داوری: 97 روز
میانگین انتشار: 26 روز
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
۵ نتیجه برای مرادی

الهه مرادی، افشین لشکرآرا محمره،
دوره ۸، شماره ۲ - ( تابستان ۱۳۹۸ )
چکیده

چکیده: توزیع اقتصادی نیروگاه‌های حرارتی به عنوان یک مسئله بهینه­سازی که شامل محدودیت­ها و قیود مختلف می­باشد، نقش مهمی را در بهره­ برداری اقتصادی از سیستم­های قدرت ایفا می کند. یکی از قید‌های مهم در این مسائل در نظر گرفتن اثر شیر بخار می­باشد که در این مقاله، این قید مهم در مسئله پخش بار اقتصادی نیروگاههای حرارتی لحاظ شده و اثر آن ارزیابی می­گردد. برای حل مساله مذکور در این مقاله از الگوریتم بهینه‌سازی ذرات هم تکاملی برداری (VCPSO) که کاملا متفاوت از الگوریتم ازدحام ذرات متداول و سایر گونه­های آن است، استفاده شده است. امکان­پذیری و استفاده از روش (VCPSO) در حل مساله توزیع اقتصادی بار، برای سیستم­های آزمایشی ۳، ۶، ۱۳ و ۱۵ واحده در محیط نرم­افزاری MATLAB  شبیه­سازی شده ­است. نتایج شبیه سازی به دست آمده از الگوریتم پیشنهادی نشان می‌دهند که الگوریتم ازدحام ذرات هم تکاملی برداری در مسئله مذکور می‌تواند نتایجی همسان و یا حتی بهتر از الگوریتم­های معروفی چون الگوریتم ژنتیک و الگوریتم اجتماع ذرات ایجاد نماید.

سالار شاهنگی، دکتر محمدرضا مرادیان، دکتر غضنفر شاهقلیان،
دوره ۹، شماره ۴ - ( زمستان ۱۳۹۹ )
چکیده

جبران­ کننده سنکرون استاتیکی(STATCOM) یکی از ادوات FACTS است که ساختار آن بر اساس مبدل منبع ولتاژ بوده و برای کنترل ولتاژ خط انتقال به صورت موازی در سیستم قدرت نصب می ­شود. در این مقاله یک سیستم کنترل تطبیقی مسطح برای کنترل ولتاژ خروجی  SATATCOM شبیه­ سازی شده است. کنترل­ کننده با خطی ­سازی دینامیک­ های غیرخطی و تغییر متغیرهای حالت سیستم، قوانین پایداری ورودی کنترلی را طراحی کرده و یک قانون تطبیقی برای طراحی ضرایب کنترل­ کننده با حداقل خطای سیستم بدست می­ آید. در نتایج شبیه­ سازی کنترل­ کننده تطبیقی با کنترل ­کننده سنتی PI مقایسه شده است.

مهندس میثم احمدی منفرد، دکتر محمد تبریزیان، دکتر الهه مرادی، مهندس حمیدرضا شاهمیرزاد،
دوره ۱۲، شماره ۴ - ( زمستان ۱۴۰۲ )
چکیده

مسأله‌ تأمین انرژی از یک سو و مشکلات زیست محیطی ناشی از مصرف سوخت‌های فسیلی از سوی دیگر پژوهشگران را بر آن داشت تا به روش‌های کاهش مصرف انرژی و همچنین استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر و خودروهای هیبریدی روی آورند، فن­آوری ریزشبکه پیشنهاد خوبی برای بهره‌گیری هم ‌زمان از چندین واحد تولید پراکنده به صورت بهینه است، اما به دلیل وجود عدم قطعیت‌های موجود در پدیده‌هایی مانند تابش خورشید، به منظور پیش‌بینی دقیق‌تر چگونگی عملکرد ریزشبکه و ادوات آن در آینده جهت تصمیم‌گیری‌های مناسب، نیاز به سازوکاری برای پردازش داده‌های مربوط و مدیریت آن‌ها می‌باشد. پاسخ به همه این مسائل، نیاز به آشنایی با مفهوم جدیدی تحت عنوان «هاب انرژی» دارد. با توجه به گسترده ‌بودن موضوع کنترل سیستم‌های هاب انرژی، در این مقاله سعی شده است ضمن بررسی مختصر تعاریف و مفاهیم مربوطه، سیستم به گونه‌ای طراحی و کنترل شود که در برابر نامعینی و اغتشاش مقاوم باشد که روش پیشنهادی، بهره‌گیری از کنترل‌کننده‌های پیش‌بین غیرخطی مقاوم است. شبیه‌سازی انجام‌گرفته در این پژوهش شامل دو بخش است که در بخش اول، تجزیه و تحلیل رفتار مدل و در بخش دوم، پیاده‌سازی کنترل‌کننده صورت گرفته است. برای این کار، ابتدا یک مدل جدید و معتبر از یک نمونه سیستم هاب انرژی انتخاب شده و پس از آن یک روند کنترلی با راهبرد پیش‌بین غیرخطی مقاوم پیاده گردیده است، مطالعه موردی و نتایج حاصل از شبیه‌سازی در نرم‌افزار متلب به‌خوبی نشان می‌دهد که متغیرهای خروجی سیستم هاب انرژی مدل شده توانسته‌اند در زمان مناسبی پس از اعمال ورودی به پایداری رسیده و عملکرد بهینه ­ای داشته باشند.

دکتر محمدرضا مرادیان، دکتر مجید معظمی، دکتر غضنفر شاهقلیان،
دوره ۱۳، شماره ۲ - ( تابستان ۱۴۰۳ )
چکیده

پایداری و قابلیت اطمینان با توجه به ادغام منابع انرژی تجدیدپذیر و ماهیت دینامیکی تقاضای بار در سیستم­های قدرت اهمیت زیادی پیدا کرده است. پایداری فرکانس یک شاخص مهم کیفیت توان در سیستم­های قدرت الکتریکی است. کنترل فرکانس بار با حفظ فرکانس سیستم در مقدار نامی نقش مهمی در عملکرد کارآمد و تضمین پایداری سیستم قدرت دارد. هرگونه اغتشاش ناگهانی در بار مصرفی می­تواند باعث تغییرات در تبادل توان در خط انتقال بین ناحیه­ها و ایجاد نوسانات فرکانس در سیستم قدرت شود. هدف از این تحقیق تحلیل و شبیه­سازی رفتار دینامیکی کنترل بار فرکانس در سیستم قدرت تک ناحیه‌ای است که از دو منبع انرژی توربین حرارتی مجهز به پیش-گرمکن و توربین آبی مجهز به جبران­ساز گذرای افتی تشکیل شده است. همچنین تأثیر سیستم فتوولتائیک بر تغییرات انحراف فرکانس در سیستم قدرت بررسی شده است. معادلات مرتبه اول سیستم قدرت در فضای حالت بیان شده و مٌدهای سیستم تعیین شده است. نتایج شبیه‌سازی با استفاده از نرم­افزار سیمولینک/متلب و تحلیل مدل با استفاده از تحلیل مقادیر ویژه ماتریس سیستم، رفتار دینامیکی سیستم قدرت به ازای تغییرات در بار مصرفی نشان می‌دهند.
 

دکتر محمدسجاد فتح الهی، مهندس جواد مرادی، دکتر علی رستمی،
دوره ۱۳، شماره ۴ - ( زمستان ۱۴۰۳ )
چکیده

در این مطالعه با بکارگیری دو متغیر زاویه بین ولتاژ و جریانsg)  و ولتاژ ترمینال (Vsg) در یک منطق ترکیبی دقیق، یک روش حفاظتی جدید جهت شناسایی قطع تحریک ژنراتور سنکرون ارائه شده است. در این ساختار، تغییرات θsg ماشین به طور پیوسته مانیتور شده و در صورت مثبت شدن آن،  تغییرات پارامتر Vsg مورد بررسی قرار می گیرد. در این شرایط چنانچه دامنهVsg  از ۰,۹۵ پریونیت بزرگتر باشد، نشان دهنده پاسخ سیستم کنترلی ماشین بوده و کارکرد عادی ماشین ادامه پیدا خواهد کرد. اما در صورتی که اندازهVsg  کاهش یافته و به مقدار کمتر از ۰,۹۵ پریونیت برسد، قطع تحریک رخ داده و دستور تریپ ژنراتور صادر می گردد. روش ترکیبی پیشنهادی این مطالعه در محیط نرم افزار MATLAB/Simulink (۲۰۱۷b) در طی سناریوهای مختلف قطع تحریک و گذرای سیستم قدرت بر روی سیستم استاندارد ۳۹ شین IEEE مورد ارزیابی قرار گرفته است. نتایج حاصل از شبیه­سازی­ها، کارآیی مدل حفاظتی پیشنهادی را تائید می نماید. لازم به ذکر است که برتری روش پیشنهادی از دیدگاه­های دقت، سرعت، سادگی و هزینه اجرا با روش امپدانسی نیز مقایسه شده است.


صفحه 1 از 1     

تحقیقات نوین در برق Journal of Novel Researches on Electrical Power
Persian site map - English site map - Created in 0.08 seconds with 36 queries by YEKTAWEB 4714