[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
..
..
آمار نشریه
مقالات منتشر شده: 240
نرخ پذیرش: 84.3
نرخ رد: 15.7
میانگین داوری: 97 روز
میانگین انتشار: 26 روز
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
۳ نتیجه برای یعقوبی

آقای محمدرضا همتی، دکتر الهام یعقوبی، دکتر سید محمدعلی زنجانی، دکتر مهدی دولتشاهی،
دوره ۱۰، شماره ۱ - ( بهار ۱۴۰۰ )
چکیده

شبکه­ روی تراشه۱ (NOC) مجموعه­ای از تکنیک­ها و ابزارها در زمینه طراحی شبکه و ب­کارگیری آن­ها برای طراحی سامانه بر روی تراشه۲ (SOC) را شامل می ­شود. کارایی، نوع و ابعاد توپولوژی بطور گسترده‌ای وابسته به روش سوئیچینگ و الگوریتم ­های مسیریابی ب­کار رفته در آن شامل قطعی۳ یا وفقی۴ است. در این مقاله با استفاده از تکنیک­ های زمان­بندی سرویس۵ و برنامه­ نویسی ژنتیک به ترتیب ورود، نوبت گردش۶ داده­ ها بر روی شبکه­ های مبتنی بر تراشه انتخاب شده و با استفاده از سامانه فازی عصبی تعریف­شده، یک الگوریتم مسیریابی تقریبا وفقی برای NOC دو­­بعدی ارائه می­شود که قادر به افزایش کارآیی، کاهش توان مصرفی و افزایش قابلیت اطمینان۷ می ­باشد. در الگوریتم پیشنهادی، میانگین تاخیر در شرایط مختلف بار ترافیکی که هر بسته با آن مواجه می­شود، به مراتب کمتر از الگوریتم‌های مشابه است. نتایج بهبود نسبتا خوبی در زمینه تغییر روش مسیریابی را نشان می­ دهند که این روش را قابل استفاده و حتی قابل رقابت با دیگر روش­ های موجود و موفق در زمینه مسیریابی قرار می­ دهد، به نحوی که وقتی گره ­ها ثابت هستند، حدود ‌۶ درصد به طول عمر شبکه افزوده شده است.
محمدرضا ابوطالبی، دکتر سمیه یعقوبی،
دوره ۱۱، شماره ۱ - ( بهار ۱۴۰۱ )
چکیده

در این مقاله یک نیروگاه انرژی خورشیدی ۱۰۰ کیلوواتی در اصفهان طراحی و از نظر اقتصادی و زیست محیطی بررسی شده است. تعیین فاصله پانل­ ها از یکدیگر جهت جلوگیری از سایه افکنی بر روی ماژول­ ها، زاویه مناسب پانل­ ها برای برآورد بازده مطلوب سیستم و چیدمان مناسب آرایه ­ها بررسی شده است. سپس محاسبه هزینه ­ها جهت سرمایه­ گذاری، ضریب عملکرد و محاسبه توان خروجی بیان شده است. نتایج نشان می­ دهد که طراحی این نیروگاه از ورود مقادیری از دی اکسید کربن (co۲) به اتمسفر جلوگیری می­ کند و با توجه به توان خروجی تولیدی، درصدی از انرژی یک محیط آموزشی (دانشگاه علوم پزشکی اصفهان) تأمین می­ گردد. در انتها نمونه پیش ­فرض با یک نیروگاه واقعی در حال بهره ­برداری مقایسه گردید و درستی طراحی نشان داده شد.

عرفان سلطانی، دکتر سمیه یعقوبی،
دوره ۱۱، شماره ۳ - ( پاییز ۱۴۰۱ )
چکیده

با پیشرفت مباحث انرژی و افزایش مناقشات پیرامون انرژی، روش­ های مختلفی برای سالم ­سازی و جلوگیری از کمبود منابع انرژی ارائه شده است. بهترین راه حل برای حل بحران، ذخیره انرژی و منابع آن با استفاده از انرژی­ های تجدیدپذیر و یا ترابری پایدار است که هر کدام مزایا و معایب مربوط به خود را دارند. سلول­ های سوختی به روزترین نمونه حمل و نقل پایدار برای سیستم­ های انرژی بوده و سیالات عامل در این تبدیل انرژی هیدروژن و اکسیژن هستند. پیل­ های سوختی در پنج نوع اصلی با الکترولیت مورد مطالعه قرار گرفته­ اند. در این مقاله یک پیل سوختی اکسید جامد در دمای بسیار بالا مدل شده به طوری که قادر باشد به توان میانگین حداکثری در این نوع پیل دست یافت. کنترل در پیل سوختی اهمیت فراوانی دارد. از تغییر ولتاژ ابتدایی پولاریزیشن سعی بر کنترل عملکرد پیل شده و یا به عبارت دیگر برای کنترل پیل سوختی ولتاژ ابتدایی تغییر کرده و با این تغییر ولتاژ، توان و آمپر سلول تغییر می کند و در دامنه تغییرات آن، عملکرد بهینه پیل سوختی حاصل خواهد شد. بازه تغییرات این نمودار به ابعاد، هندسه، ولتاژها و انرژی سلول وابسته است. ملاحظه می شود اگر چگالی جریان به مقدار تقریبی ۱۷۰۰ آمپر بر مترمربع برسد، متوسط توان سلول به حداکثر مقدار خود رسیده که هدف اصلی این شبیه ­سازی است. همچنین نتایج نشان می ­دهند که هرچه میانگین چگالی جریان در سلول بیشتر شود ولتاژ سلول کاهش خواهد یافت، اما با افزایش ولتاژ اولیه، میانگین چگالی جریان هم روندی افزایشی خواهد یافت.


صفحه 1 از 1     

تحقیقات نوین در برق Journal of Novel Researches on Electrical Power
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 34 queries by YEKTAWEB 4714