[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
..
..
آمار نشریه
مقالات منتشر شده: 240
نرخ پذیرش: 84.3
نرخ رد: 15.7
میانگین داوری: 97 روز
میانگین انتشار: 26 روز
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
۳ نتیجه برای روش المان محدود

دکتر حمیدرضا خضری، دکتر حمیدرضا اکبری، دکتر سید مجتبی حسینی بافقی،
دوره ۹، شماره ۳ - ( ۹-۱۳۹۹ )
چکیده

در این مقاله، مکان یابی دقیق تخلیه ­های جزئی در عایق سیم­پیچ ماشین­ های ولتاژ بالا بررسی شده است. از آنجا که تخلیه­ های جزئی دارای مولفه­ های فرکانسی کیلوهرتز-مگاهرتز۲ می­باشند، جهت یافتن مکان تخلیه جزئی لازم است تا از مدل­ های گذاری ماشین استفاده شود. در این مطالعه، پالس جریانی تخلیه جزئی به مدل شبکه نردبانی۳ هر دور از سیم­پیچ ماشین­القایی رتور قفس سنجابی نمونه که به عنوان رابط بین منبع ولتاژ و ناحیه المان محدود است ترزیق می ­شود. در ادامه، نتایج مدل مداری- میدانی با مدل مداری مقایسه می شود. نتایج نشان می­ دهد شبیه ­سازی ماشین­ های الکتریکی به کمک روش اجزاء محدود۴، که دارای رابط مداری شبکه نردبانی بین منابع ولتاژ و ناحیه المان محدود است (مدل مداری-میدانی) می­ تواند مکان تخلیه جزئی را با دقت بالاتری تخمین بزند.
دکتر علی سلدوزی، دکتر عبدالرضا اسماعیلی، دکتر حمیدرضا اکبری، دکتر سید ضیاء مظلوم،
دوره ۱۰، شماره ۲ - ( ۶-۱۴۰۰ )
چکیده

طراحی ترانسفورماتور یک مسئله ترکیبی غیرخطی و پیچیده است. دقت در جواب‌های به‌دست‌آمده و سرعت رسیدن به جواب‌ها، دو معیار اساسی در فرآیند طراحی ترانسفورماتور می‌باشند. روش‌های مختلف بهینه‌سازی که تاکنون ارائه شده دارای مشکلاتی از قبیل نادیده گرفتن برخی از محدودیت‌های طراحی، رسیدن به پاسخ حداقل محلی، در نظر نگرفتن تمامی متغیرهایی که در بهینه‌سازی دخیل هستند و یا به دلیل خاصیت تصادفی بودن قادر به جستجوی تمام فضا نیستند. مطمئن‌ترین روش برای رسیدن به نقطه بهینه مطلق استفاده از الگوریتم‌های جستجوی تمام فضا می‌باشد. اما لازمه روش‌های جستجوی تمام فضا برای رسیدن به نقطه بهینه مطلق این است که فضای جستجو گسسته و محدود باشد و لذا کاربر هوشمند نیاز است. از آنجایی‌که مسئله بهینه‌سازی ترانسفورماتور قدرت دارای تعداد متغیرهای مستقل زیاد و فضای جستجوی گسترده می‌باشد لذا روش جستجوی تمام فضا با مشکل کمبود حافظه کامپیوتری و سرعت اجرای پایین برنامه مواجه خواهد شد. در این مقاله برای از بین بردن این نقطه‌ضعف و رسیدن به نقطه بهینه مطلق، با اصلاح فرآیند طراحی ترانسفورماتور قدرت و ارائه الگوریتم ابتکاری جدیدی به نام الگوریتم درخت هرس شده برای حل مسئله طراحی بهینه اقتصادی ترانسفورماتورهای قدرت و کاهش نیروهای الکترومغناطیسی، به سمت نقطه بهینه مطلق حرکت می‌کنیم. از نرم افزارهای JMAG-designer و ماکسول برای تحلیل روش المان محدود در این پژوهش استفاده گردیده است.
دکتر محمد جعفری فر،
دوره ۱۲، شماره ۱ - ( ۳-۱۴۰۲ )
چکیده

مولدهای فشرده سازی شار مارپیچی و مارپیچی دو طبقه در چند دهه اخیر به طور گسترده برای تولید پالس­ های جریان بسیار قوی در صنایع مختلف مورد استفاده قرار گرفته ­اند. به منظور طراحی دقیق و بهینه این نوع مولدها، نیاز به محاسبه پارامترهای الکتریکی آن­ها بر حسب زمان می­ باشد. از بین این پارامترهای الکتریکی، محاسبه اندوکتانس ­های خودی و متقابل سیم ­پیچ ­ها اهمیت زیادی دارد زیرا باعث کاهش هزینه­ های طراحی و ساخت خواهد شد. در این مقاله محاسبه پروفایل اندوکتانس خودی و متقابل مولد مارپیچی دو طبقه با حضور آرمیچر و در نظر گرفتن دینامیک آن با استفاده از روش عددی سه بعدی انجام شده است. برای این منظور معادلات ماکسول حاکم بر سیستم در بخش­ های مختلف بیان شده و سپس با استفاده از نرم­­ افزار کامسول این معادلات حل شده و اندوکتانس­ ها بر حسب زمان به دست آمده ­اند. به منظور اعتبار سنجی نتایج به دست آمده، یک برنامه کامپیوتری در محیط MATLAB بر اساس روش محاسبه فیلمانی نوشته شده و نتایج مقایسه شده­ اند.


صفحه 1 از 1     

تحقیقات نوین در برق Journal of Novel Researches on Electrical Power
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 34 queries by YEKTAWEB 4714