[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
..
..
آمار نشریه
مقالات منتشر شده: 234
نرخ پذیرش: 84.3
نرخ رد: 15.7
میانگین داوری: 98 روز
میانگین انتشار: 26 روز
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
۳ نتیجه برای پیل سوختی

آقای حسین فرح بخش، دکتر افشین لشکرآرا،
دوره ۲، شماره ۲ - ( ۶-۱۳۹۲ )
چکیده

چکیده: برنامه ریزی کوتاه مدت یک ریزشبکه به صورت مستقل و خودکفا، به منظور بهره برداری بهینه برای مدت یک روز نمونه و با حضور منابع تجدیدپذیر انرژی انجام میشود. انجام این کار ضمن کمک به پایداری توان، به منظور استفاده از منابع پاک و کم هزینه که به کمتر آلوده شدن محیط زیست و هزینه ها کمک میکند، ضرورت دارد. در اینجا تصمی به مدار آوردن نیروگاه ها، با کمینه کردن تابع لاگرانژ در توان بهینه تعیین میشود و جهت استخراج پاسخها، یک تحلیل دوگانه انجام میشود. در این تحقیق ریزشبکه مورد مطالعه، دارای پنج واحد تولید توان است، که شامل نیروگاه خورشیدی با سلولهای فتوولتاییک و توربین بادی و با توجه به تقاضای بار ریزشبکه و میزان تولید توان UC دو میکروتوربین و پیل سوختی است. 


حسین فرح بخش، افشین لشکرآرا،
دوره ۲، شماره ۳ - ( ۱۲-۱۳۹۲ )
چکیده

چکیده: برنامه­ریزی به منظور تأمین توان یک ریزشبکه در حالتی که از شبکه اصلی جدا شده است به صورتی انجام می­شود که قیود زیست محیطی و اقتصادی در آن اجرا می­شوند. در این مقاله پس از معرفی یک ریزشبکه نمونه و مدل­های مختلف منابع تولید پراکنده موجود در آن به بررسی مسئله بهره­برداری از این ریزشبکه پرداخته شده است. در این راستا، مدلی بر اساس بهینه­سازی هزینه تولید منابع و آلودگی زیست محیطی ریزشبکه معرفی و با توجه به ماهیت مسئله، از الگوریتم تکامل تفاضلی استفاده شده است. با توجه به میزان تقاضای بار و همچنین میزان تولید نیروگاه خورشیدی و توربین بادی، دو میکروتوربین و یک پیل سوختی برای تأمین توان ریزشبکه برنامه­ریزی بهینه می­شوند. رویکرد این برنامه­ریزی برای تولید توان الکتریکی بر ذخیره­سازی توان توسط سیستم ذخیره­ساز در ساعاتی است که تقاضای تولید توان کم می­باشد و یا تابع انتشار آلودگی و تابع هزینه تولید واحدها پایین می­باشد. همچنین سیستم ذخیره­ساز به گونه­ای برنامه­ریزی شده است که در صورت قطع برق قسمتی از ریزشبکه و یا کل ریزشبکه، بتواند پاسخگوی بارهای حساس باشد. شبیه­سازی کامپیوتری در محیط نرم افزاری MATLAB  انجام شده است.


آقای احسان گنجی، دکتر مهدی مهدویان،
دوره ۱۰، شماره ۴ - ( ۱۲-۱۴۰۰ )
چکیده

امروزه به دلیل افزایش  مصرف انرژی  و لزوم جلوگیری از آسیب های یست محیطی، بکارگیری سیستم­های تجدیدپذیر (مانند پیل سوختی، بادی یا خورشیدی) به منظور تأمین انرژی، توجه ت روزافزون محققان را به خود جلب نموده است. سیستم‏های تولید توان فتوولتائیک PV  از مهمترین راه­های با هزینه کم در بین انرژی­های نو است. در این مقاله  از سیستم فتوولتائیک PV به عنوان ژنراتور اصلی توان، و همچنین از PEMFC به عنوان تجهیز ذخیره سازی انرژِی استفاده شده است. از مزایای سیستم پیشنهادی می­توان به سازگاری زیست محیطی کاهش نویز سیستم و پایین بودن هزینه، اشاره کرد. همچنین استراتژی کنترلی پیشنهادی پایداری سیستم را در حالات مختلف اتصال منابع تولید پراکنده، نظیر سیستم فتوولتاییک به شبکه و بار غیرخطی که حالت عملکرد جزیره­ای را به همراه دارد، تضمین می کند. به علاوه از یک باتری به همراه یک پیل سوختی برای ذخیره انرژی استفاده شده است که دارای سیستم کنترل مشابه با کنترل سیستم تولید پراکنده است و نیازی به تغییر حالت کنترلی سیستم در زمان تغییر حالت از جزیره­ای را ندارد.

صفحه 1 از 1     

تحقیقات نوین در برق Journal of Novel Researches on Electrical Power
Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 34 queries by YEKTAWEB 4700