۳ نتیجه برای کنترل کننده Pi
نگین مهرپویا، دکتر علی کرمی ملایی،
دوره ۶، شماره ۱ - ( ۶-۱۳۹۶ )
چکیده
افت ولتاژهای متعادل شامل افت ولتاژ ناشی از خطاهای سه فاز متقارن و یا راه اندازی بارهای سه فاز توان بالا و یا کلیدزنیهای سهفاز متقارن میباشد. در حالیکه این وقایع به صورت نامتعادل منجر به افت ولتاژهای نامتقارن می گردد. افت ولتاژ میتواند سبب بارگذاری نامتقارن در شبکه قدرت، وقوع ناپایداری ولتاژ و حتی خاموشی شبکه گردد. یکی از رایج ترین راههای مقابله با افت ولتاژ، بهرهگیری از ادوات مبتنی بر الکترونیک قدرت در فیدرهای حساسِ شبکههای توزیع میباشد.که در این تحقیق از بازیاب دینامیکی ولتاژ استفاده شده است.برای جلوگیری از این افت ولتاژ ها کنترلکنندههای PID، فازی و فازی بهینه، کنترل کنندههایی است که این مقاله قصد پیادهسازی آنها و مقایسه نتایج آنها را دارد.
دکتر مهناز هاشمی، دکتر ندا بهزادفر، دکتر مجید دهقانی،
دوره ۹، شماره ۱ - ( ۳-۱۳۹۹ )
چکیده
ساده ترین مدل از سیستم های تشدید مکانیکی، سیستم دو جرمی است که نوسانات یک مانع اصلی در برابر افزایش عملکرد مطلوب سیستم است. عملکرد پیچشی یک پدیده غیرخطی است و مدل خطی و ریاضی یک سیستم ابزار مناسبی جهت بررسی و تشخیص و طراحی در برابر این پدیده است. در این مقاله رفتار دینامیکی سیستم نوسانی دو جرمی با کنترل کننده PID برای کنترل کننده کوپل با استفاده از آنالیز مقادیر ویژه برای سیستم تشدید دو جرمی بررسی و شبیه سازی شده است. برای طراحی کنترل کننده معادلات توصیف کننده سیستم در فضای حالت و مدل ریاضی سیستم دو جرمی براساس توابع انتقال بیان می شود. نتایج شبیه سازی برای حلقه بسته و حلقه باز سیستم نشان داده شده و تاثیر تغییر شاخص پایداری در روش دیاگرام ضرایب (CDM) بر پایداری سیستم را نشان می دهد.
پریسا کلاه کج، دکتر ابراهیم آقاجری، دکتر سیدمحسن سیدموسوی،
دوره ۱۱، شماره ۳ - ( ۹-۱۴۰۱ )
چکیده
امروزه استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر اهمیت زیادی پیدا کردهاست. با توجه به تغییرات شدت تابش و کلیدزنی پیوسته اینورتر، الگوریتم کنترلی مبدل نقش مهمی دارد. در بخش DC تنظیم ولتاژ لینک DC اهمیت زیادی دارد و تثبیت ولتاژ در این نقطه تاثیر بسزایی بر عملکرد کل سیستم خواهد داشت. در روشهای موجود به منظور تنظیم ولتاژ، از کنترلکننده تناسبی انتگرالی (PI) استفاده میشود و ضرایب این کنترلکننده بطور معمول بصورت ثابت تعریف شده و با تغییر شرایط کاری، عملکرد آن افت میکند، لذا بکارگیری ساختارهایی با رویکرد فازی قابل ملاحظه است. استفاده از کنترلکننده PI فازی، باعث بهبود عملکرد کنترلکننده، افزایش سرعت محقق شدن الگوریتم ردیابی حداکثر توان، کاهش نوسانات ولتاژ لینکDC و توان خروجی اینورتر سیستم فتوولتاییک میگردد. در این مقاله یک ساختار جدید مبتنی بر کنترلکننده PI فازی در جهت بهبود عملکرد الگوریتم کنترلی اینورتر ارائه شده است، به نحوی که ولتاژلینک DC به مدت ۲ ثانیه سریعتر از روش PI معمولی برابر با مقدار مرجع شده و دامنه ولتاژ شبکه به مدت ۱/۵ ثانیه و توان اکتیو شبکه نیز ۲ ثانیه سریعتر به حالت ماندگار رسیده است و نوسان این متغیرها نیز به طرز چشمگیری کاهش یافته است.
.